Mod en ny horisont

Danske jordomsejlere åbner skattekisten

Hvordan er det at møde en storm i Middelhavet? Eller at runde Kap Horn i en lille sejlbåd? Kan man sejle over Atlanten med sine børn? Er der gangstere i Caribien?

Hvis du nogensinde har mødt en jordomsejler, ved du hvor mange oplevelser de har, og hvor mange gode historier de kan fortælle.

Mod en ny horisont åbner en række danske forfattere og langturssejlere for skattekisten af spændende, inspirerende og fascinerende historier fra de syv have.

Overskuddet går til ofrene efter orkanerne Irma og Maria i Caribien 2017.

Hvem

Her er nogle af dem som bidrager med sine historier fra oceanerne:

Benedicte Riis aka Tante Andante
Forfatter, sangerinde og foredragsholder. Medlem af Eventyrernes Klub. Sejlede i 2007-2010 fra Cape Town til Brasilien og videre ud gennem Panamakanalen til Stillehavet. Har udgivet flere CD’ere og bøger, senest “Med Tante Andante på de blå oceaner” og “Søndag i Sofia”.

Læs mere om Benedicte på www.benedicteriis.dk


Christian Liebergreen
Forfatter. Sejlede i 2012-2013 alene jorden rundt non-stop på 260 døgn. Skrev senere den meget roste bog “11 meter frihed” om sejladsen.

 

 


Signe Dorothea Storr
Freelance skribent og folkeskolelærer. Har siden 2011 sejlet ca. 20.000 sømil om bord på sejlbåden Capibara, en Allegro 30 fra 1988. Fra 2013-2017 har Signe sejlet i Caribien og USA. Capibara ligger nu i England. Signe skriver for magasinet BådNyt og blogger om langtur på MinBaad.dk


Cille Rosentoft
Langturssejler, rejsende og blogger. På langtur med mand og 3 børn siden august 2016. Blogger om hverdagen og sejlerlivet på www.therosentofts.dk

 


Malene Wilken
Forfatter og foredragsholder. I 2009 puttede hun og hendes mand deres to små børn ned i båden Æfnitýr, og brugte lidt over to år på at sejle på eventyr. Malene har skrevet to anmelderroste bøger om familiens oplevelser, og et hav af artikler til blandt andet Aller og Minbaad.dk Se mere om Malenes arbejde på www.malenewilken.dk

       


Lars Bo Kirk
Forfatter og journalist. Sejlede sammen med sin familie i 2010-2013 katamaranen Luna fra København til Australien. Den første del af sejladsen er beskrevet i bogen “Halvvejs“.

 


Martin Engelhardt
Kaptajnløjtnant i Søværnet og chef for sejlkutteren SVANEN. Var i vinteren 2016-17 med til at gennemføre Søværnets sejlskoleskibe SVANEN og THYRAs første atlantpassage nogensinde. Skibene er både sejlbåde og orlogsskibe, og togtet er blevet kaldt “Danmarks fredeligste internationale mission”.


Thomas Veber
Forfatter og freelance skribent. I 2016-2017 sejlede Thomas for anden gang til Caribien. Sejladsen blev fulgt af et tv-hold fra svenske SVT. Thomas har bl.a. skrevet “Hold kæft og rejs” og er snart aktuel med bogen “Et år uden sko”. Thomas skriver bl.a. for Search Magazine og blogger på www.thomasveber.dk

       


Margareta Veber
Har sejlet i Middelhavet, over Atlanten og i Caribien flere gange. I 2017 var Margareta aktuel som sejlermoderen i tv-programmet “Familier på eventyr” på svenske SVT. Skriver i øjeblikket på bogen “Et år uden sko” og blogger på www.syannalisa.com

   


Mia Karlsson
Podcaster og professionel langturssejler på s/y Isbjorn. Har sejlet over Atlanten flere gange end vi kan regne. Driver sammen med manden Andy sejler-podcasten On The Wind. 

Få nyheder

Få at vide når bogen udkommer – tilmeld dig Mod en ny horisont’s nyhedsbrev og gør en god gerning.


Sponsor

Projektet med at skabe en spændende, inspirerende og anderledes sejlerbog er non-profit. Alle omkostninger holdes nede ved hjælp af sponsorer. Vil du eller dit firma hjælpe en god sag?

  • Du støtter en god sag
  • Du får en annonce i bogen
  • Du får tre eksemplarer tilsendt som du kan bruge til konkurrencer eller gaver
  • Du må bruge bogen i din egen markedsføring
  • Du får links og logo på hjemmesiden

Kontakt Thomas Veber på post@thomasveber.dk for at hjælpe til.

Sponsorer

Omslag sponsoreres af:

Lokaler til bogreception sponsoreres af:

Tryk delsponsoreres af:

Korrekturlæsning:

Udgives af:

Hvorfor denne bog?

Caribien er befolket af venlige og hjælpsomme mennesker. Langturssejlere har i årevis udforsket det turkise vand og de hvide strande.

På Barbuda og St. Martin skønnes det at 95% af alle huse nu er ødelagte af orkanen Irmas raseri.

Mod en ny horisont er en inspirerende bog fyldt med saltstænkte historier fra verdenshavene.

Forfatterne bidrager til bogen uden betaling. Layout, tryk, forside, korrektur, redaktion og distribution kommer til med sponsorhjælp.

Overskuddet fra salget går til at hjælpe lokalbefolkningen i de ramte områder med at opbygge sit samfund igen.

Idémanden bag bogen er forfatter, freelanceskribent og langturssejler Thomas Veber, aktuel som sejlerfaderen i svenske SVT:s tv-program “Familier på eventyr”.

Det er mindre end et halvt år siden vi sejlede med Anna Lisa i det nordlige Caribien. Vi har nydt godt af lokalbefolkningens gæstfrihed – kan vi gøre noget for at hjælpe i denne krise?

Vil du hjælpe til med projektet? Kontakt mig gerne på post@thomasveber.dk

Følg med mod en ny horisont

Hvem skriver bogen? Hvor meget hjælper den Caribien? Hvad laver jordomsejlerne som har skrevet bogen i øjeblikket? Få at vide når bogen udkommer …

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du lov til at følge med på rejsen Mod en ny horisont (vi spammer ikke) …

Skriv din e-mail her: